Apartmani Mladinić


Apartmani su udaljeni 100 m od mora i 300 m od prve plaže, a nalaze se u samom srcu Pučišća. Svi naši apartmani opremljeni su na najbolji mogući način: Tv + satelit, klima uređaj, perilica rublja, perilica suđa, WiFi itd. Suvremeni interijeri garancija su udobnosti i opuštenosti. U njima ćete pronaći sve što Vam je potrebno kako biste s lakoćom boravili u našem mjestu, daleko od svojih domova. Ljubaznost domaćina stvorit će Vam ugodnu obiteljsku atmosferu. Svakodnevno možete u našem vrtu ubrati svježe voće i povrće, a velika grill terasa mamit će Vas na ljetna večernja okupljanja. Koristiti je mogu svi naši gosti, neovisno o apartmanu kojeg odaberu.

20% popusta na sve rezervacije od min. 4 dana za lipanj i rujan!

Zašto se dobro odmarati u apartamanima Mladinić?

  • Vrhunska opremljenost, udobnost i komfor
  • Mogućnost mira, opuštanja ili pak odabira aktivnosti po Vašoj želji
  • Blizina mora, plaže, vrta i svega što Vam je potrebno
  • Višegodišnja tradicija i gostoljubivost domaćina

Što o apartmanima kažu naši gosti?

Mira (the owner) is a fantastic host, she was very helpful everytime!! The apartment is located in the center. It was a large apartment, kitchen full-equipped, and has a small terrace with a table for 4. We really enjoyed our time in here, I totally recommend!!
Patricia, Germany
The owner greated us with arms full of freshly picked veg from the garden.. courgettes, tomatoes, aubergine and cucumber… wonderful, helpful and if you don’t want to cook in the excellent kitchen space or bbq there’s a fab little restaurant over the wall which sells great food at really reasonable prices.
Cal, UK
A1-Apartman
A1-Apartman

Apartman je namijenjen za 6 osoba. Sastoji se od 3 sobe, kuhinje, prostranog dnevnog boravka te dvije kupaone. Na raspolaganju su Vam TV + satelit, klima, perilica rublja, perilica suđa te WiFi.

Pogledajte A1-Apartman
A2-Apartman
A2-Apartman

Apartman je namijenjen za 6 osoba. Sastoji se od 3 sobe, kuhinje, prostranog dnevnog boravka te dvije kupaone. Na raspolaganju su Vam TV + satelit, klima, perilica rublja, perilica suđa te WiFi.

Pogledajte A2-Apartman
A3-Apartman
A3-Apartman

U idiličnom kamenom dvoru okruženom zelenilom smješten je klimatizirani apartman namijenjen za 4 osobe. Sastoji se od dvije sobe s TV-om i satelitskom antenom, kuhinje te kupaone s tušem.

Pogledajte A3-Apartman
A4-Apartman
A4-Apartman

Ako na odmor dolazite u dvoje, Vaš najbolji odabir je apartman namijenjen za 2 osobe. Sastoji se od sobe s TV-om i satelitskom antenom, kuhinje te kupaone s tušem. Na raspolaganju Vam je i klima.

Pogledajte A4-Apartman
A5-Apartman
A5-Apartman

Apartman je namijenjen za 2 osobe +1. Malena terasa savršeno je mjesto za opuštanje. Sastoji se od prostrane spavaće sobe sa TV-om i satelitskom antenom, kuhinje i kupaone s tušem.

Pogledajte A5-Apartman