O nama


Naša priča počinje u Pučišćima. Ovo predivno mjesto dvoje mladih ljudi je moralo napustiti, trbuhom za kruhom. Tonka i Tonči tražili su svoj kruh u dalekoj Kanadi. Nakon brojnih godina u inozemstvu, odlučili su se vratiti u svoj maleni kutak svijeta i u najljepšoj uvali započeti turističku priču koja traje još i danas te čini našu obiteljsku tradiciju.

Višegodišnja tradicija je jamstvo da ćete se u našim kućama osjećati ugodno i ispunjeno, a bit ćete dočekani otvorenih srca jer mi znamo koliko Vama to znači. Nije nam cilj samo Vas smjestiti, cilj nam je uvijek Vas nanovo privući, vratiti u mjesto, koje kad jednom posjetite, uvijek mu se vraćate.

Ponekad je svježe ubran krastavac iz našeg vrta baš ono što Vam može uljepšati dan, a kad je darovan od srca, onda se i Vi osjećate kao dio našega doma.

U ovom poslu naša je obitelj sjedinjena u jednom naumu; naši su nam gosti na prvom mjestu. Zajedničkim snagama činimo sve da zapamtite svoj odmor.


Tko su točno Vaši domaćini?


Dočekat će Vas domaćica Tonka koju svi zovu teta Mira, a svojim osmijehom i vedrinom začinit će Vam dan kad Vam na stolu ostavi svježe ubrano povrće iz vrta. U svakom kutu naših apartmana osjetit ćete njezinu veliku angažiranost, predanost, trud i zalaganje.
Barba Tonči će se pobrinuti da svi vrtovi,povrtnjaci i voćnjaci budu uredni kako biste svakodnevno imali pristup svemu što poželite imati na svom tanjuru.
Marko će Vam osigurati sve što trebate, od svježega kruha i peciva, do dnevoga tiska, odvesti Vas do svih odredišta, popraviti sve što trebate, a jednako tako ispunit će Vam sve gastronomske želje.
Helena je tu da Vam osigura sve što je potrebno da biste osjetili udobnost, svježinu i toplinu apartmana i kuće. Kako biste svoj boravak osigurali na vrijeme iz vlastitih domova i kako bi sva plaćanja bila uredna na obostrano zadovoljstvo, pobrinut će se on line menadžer Karmen koja je ujedno i turistički vodič i može Vas upoznati sa svim znamenitostima otoka. Naše obiteljsko poslovanje ima svoju budućnost jer se radom, predanošću i velikim zalaganjima mogu postići veliki rezultati. Naša budućnost je i najmlađi član obitelji, Antonio, koji vodi naše ugostiteljsko poslovanje.

Provedite svoj odmor pod našim krovom!

Razmišljate o odmoru, ali trebate više informacija?

Pošaljite upit