Kontakt


Pošaljite nam upit

[gravityform id=”1″ name=”Kontakt” title=”false”]

Kontakt informacije

  • Apartmani Mladinić
  • Gospe Lurdske 3, 21412 Pučišća – Otok Brač – Hrvatska
  • Osoba za kontakt: Mira Mladinić i Karmen Arković
  • Tel: +385 (0)21 633 258
  • Fax: +385 (0)21 648 188
  • GSM: +385 (0)91 783 1937 – +385 (0)91 423 1234
  • E-mail: info@apartmani-mladinic.com – karmenmladinic@hotmail.com

Kako doći do nas?


Avionom

Brački aerodrom udaljen je samo desetak kilometara od Pučišća. Croatia Airlines u svojoj ponudi ima redovne letove iz Zagreba, kao i charter letove iz Graza, Austrije. Austrian Airlines također ima charter letove iz Beča, Innsbrucka i Linza. Svi letovi lete subotom od travnja do listopada.

Druge nacionalne i low-coast kompanije u svojoj ponudi imaju letove do Splitskog aerodroma koji je udaljen otprilike 50 minuta vožnje do splitske luke. Shuttle autobusi između aerodroma i luke prometuju preko cijelog dana, isto kao i taxi služba od aerodromskog terminala.

Brodom

Iz splitske Trajektne luke do Supetra (Brač) i iz Makarske do Sumartina (Brač) plove trajekti svakodnevno (tijekom čitavog dana, svaki dan u tjednu).

Plovidba trajektom traje 45 minuta. Red vožnje trajekata možete provjeriti na Jadrolinija.hr. Udaljenost od Supetra ili Sumartina do Pučišća je 24km.

Autobusom

Kad stignete na otok Brač, do Pučišća možete stići taksijem ili klimatiziranim autobusom. Autobusna linija Supetar – Pučišća prometuje cijeli dan (nije vezana za sve trajekte iz Splita) te nema linije iz Sumartina do Pučišća. Red vožnje možete skinuti na AutoTrans.hr.

Taksi usluga prijevoza može se dogovoriti direktno od supetarske ili sumartinske trajektne luke do Pučišća ili možemo organizirati da netko iz naše obitelji dođe po Vas po dogovoru.

Autom

Do Splita ili Makaraske voze svakodnevno trajekti. Trajekt Makaraska-Sumartin dosta je manji od onog Split-Supetar te može ukrcati znatno manji broj vozila. Preporučamo Vam da u ljetnim mjesecima ipak idete preko Splita.

Također, tijekom srpnja i kolovoza preporučamo da dođete u trajektnu luku dosta prije polaska trajekta kako bi bili sigurni da ćete dobiti mjesto. Red vožnje trajekata možete provjeriti na Jadrolinija.hr.

Moguće je organizirati transfer od Supetra ili Sumartina do Pučišća,ali po dogovoru prije dolaska.

Kako pronaći naše apartmane i kuću u Pučišćima?

Apartmani Mladinić se nalaze u samom centru mjesta. Dobit ćete kontakt broj i dočekat ćemo Vas na dogovorenom mjestu ili se slobodno možete javiti u caffe bar Monte Carlo sa desne strane kada uđete u mjesto i netko će vas odmah dovesti do nas.

Prijevoz po otoku

Novo u ponudi obitelji Mladinic RENT A KOMBI! Za sve detalje pošaljite upit

rentacar