Kako provesti odmor na Braču?


Nakon cijelogodišnjeg radnog ritma, umorni od svakodnevne kolotočine, začinite svoj godišnji odmor aktivnim boravkom na našem otoku. Bilo da na svoj odmor dolazite s obitelji, bilo da dolazite u društvu prijatelja, bilo da ste sami, za sebe ćete pronaći sve što trebate i želite kako biste svaki trenutak ispunili bogatim sadržajima. Boravak u prirodi, kulturni turizam, gastronomski užitak, sportski sadržaj te netaknuta priroda ono je što možete odabrati i na taj način obogatiti svoj odabir.
Putovanje našim mjestom i otokom kroz vrijeme i prostor uvijek će vas navoditi na sjecište prošlosti, sadašnjosti i budućnosti, sjecište gdje se sastaju autohtoni segmenti života i življenja uklopljeni u modernu današnjicu.

pucisca-1

Što raditi u Pučišćima?

Ono što Pučišća čini prepoznatljivim su netaknuta priroda i skladnost arhitekture koji oduzimaju dah, lijepe plaže i svjež zrak, kristalno bistro more te gostoljubljivi domaćini koji znaju život napraviti jednostavnim i lijepim uz sitnice koje će vam zauvijek ostati u sjećanju.
U našemu mjestu za vrijeme ljetnih mjeseci organizirana su brojna kulturna događanja u okviru Pučiškog kulturnog ljeta koja obuhvaćaju razna okupljanja, smotre, izložbe, predstave za djecu, večeri folklora te glazbene večeri. Putem tih manifestacija dotaknut ćete bogatu kulturnu scenu ove male sredine iz koje su potekli brojni umjetnici.
Ako ste zaljubljenici u sport, u našemu mjestu moći ćete uživati u brojnim sportskim sadržajima, od nogometa, košarke, a posebno u vaterpolskim ligama. Zaljubljenici u biciklizam mogu uživati na našim brojnim biciklističkim rutama s kojih će vas uvijek pratiti predivan pogled na čitavo mjesto.

Zanima Vas gdje možete provesti zabavnu večer ili otići na kupanje?

Preuzmite naš pdf dokument sa informativnim sadržajem koji će Vam pomoći u osmišljavanju aktivnosti na našem otoku.

[gravityform id=”4″ name=”PDF Download” title=”false”]